Selyemakác

Kényeztető forrócsoki a húsvéti nyuszitól

Még el sem fogytak a csokimikulások, de máris tele a spajz nyulakkal és tojásokkal? Ha a te gyerkőcöd is több csokit kapott az ünnepek alatt, mint amivel a család hősiesen meg tud küzdeni, hoztam egy tippet, amivel hamarabb elfogy. 

Nyulas (mikulásos) forró csoki (1 adag)

  • 2 dl tej
  • kb 50 g csoki maradék
  • egy pici víz
  1. Kicsit törjük össze a csokinyuszit, és tegyük a bögre aljára. Meg szoktam a címkéjén nézni hány grammos, ha kevésnek tűnik, 2-t teszek, ha kicsit több nyugodtan bele mehet, de azért a 110 grammosat két adagban csinálom meg 😀 
  2. Egy pici vizet teszek rá, épp csak, hogy ellepje a csokit
  3. Egy percre berakom a mikróba, aztán megkeverem. Ha nem olvadt el teljesen egy picit még vissza teszem
  4. Hozzá adom a tejet és jól elkeverem. Ha nem elég meleg, kicsit berakom még a mikróba, általában fél perc még nem árt neki

Igaz, már tavaszodik, azért mindig jól esik egy-egy ilyen esősebb napon, mint ami mostanában van! Gyorsan elkészül, és a gyerekek is örülnek neki! 

Ha tetszett az irományom, kérlek oszd meg, hogy minél több emberhez eljusson!

Követni a Facebook-on és a Bloglovin-on tudtok, vagy iratkozzatok fel a hírlevelemre jobb oldalt, hogy ne maradjatok le az újdonságokról! 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!